Sunday, May 14, 2006

Äitienpäivä sumoturnauksessa

Aura, Oskari ja joku sumotoriVäkeä kuin jäähallissaPerhe Pahkala looshissaIsot miehet esiliinoissaMenimme äitienpäivän kunniaksi katsomaan sumoturnausta. Sumotorit ovat isoja miehiä ja parhaat painijat ovat täällä todellisia julkkiksia ja nimmarinmetsästäjät piirittävät heitä kaikkialla. Samoin kuin nuoret, kauniit japanilaispimut...

Tunnelma muistutti kovasti kotoista jääkiekko-ottelua... Ihmiset huusivat kannustushuutoja suosikeilleen ja joivat katselun lomassa olutta ja vihreää teetä sekä söivät sushia tai yakitori-vartaita tms. pikaruokaa. Meillä oli ihan hauskaa ja sumo tuntui mielenkiintoiselta lajilta.

Meillä oli 4 hengen looshi japanilaisittain lattiaistunnassa. Takarivissä, mutta ihan hyvillä paikoilla.

Maku-uchi sarjan eli korkeimman tason sumotorit kävivät esittäytymässä ennen otteluita. Etualalla viikinkikuvisoisessa kesho-mawashissa eli esiliinassaan Viron jätti, Baruto (klikkaa kuvaa niin näet paremmin). Katso myös Baruton esittelyvideo englanniksi. Jonon hännillä bulgarialainen Kotooshu, naisten suosikki. Molemmat kaksimetrisiä kolosseja, jotka pärjäävät ulottuvuudellaan ja lihaksillaan.

Jatkuu erillisessä jutussa, koska tekniikka ei sallinut kuin 4 kuvaa juttuun!?!?



Posted by Picasa

No comments: