Friday, May 30, 2008

Japanilainen laatu ja työteho

Ei tähän ole mitään lisättävää.
(Mutta jos kiinnostaa, niin tässä on linkki japanilaiseen työskentelykulttuuriin: 5.1. Working steadily matters more than quality or quantity of work completed.)

R&S

Matkustaja sai kannabiskäärön tullilta Japanissa
HELSINGIN SANOMAT TORSTAINA 29.5.2008

Lentokonematkustaja sai vahingossa matkalaukkuunsa yli 140 grammaa hasista tullin töpeksittyä Naritan lentokentällä Tokiossa.

Japanilainen tullimies oli piilottanut kannabiskäärön matkalaukkuun harjoittaakseen tullin huumekoiria. Kokeilu meni kuitenkin pieleen, sillä koirat eivät löytäneet huumeita. Myöskään tullimies ei enää osannut sanoa, mihin laukkuun hasisköntti oli kätketty.

Tilanteesta tekee tullin kannalta erityisen nolon se, että huumekoiria ei saa testata piilottamalla laittomuuksia matkustajien matkatavaroihin. Tullin mukaan koiria voi kuitenkin harjoittaa tullin omilla harjoitusmatkalaukuilla.

"Jos joku matkustaja sattuu löytämään huumeet, pyydämme häntä palauttamaan ne meille", tullin tiedottaja vetosi.

1 comment:

Liisa said...

Ei ole tainnut kukaan palauttaa huumekääröä!
Suomalaiset tullimiehet taisivat luulla, että käärö oli minun tai Topin laukussa, kun jouduimme ne Japanista tullessamme avaamaan ja tarkat tullimiehet ja -naiset kuvasivat niitä moneen kertaan.
Laukussani oli kyllä samanlaisia kokeshi-puunukkeja kuin edellisenäkin vuonna, jolloin laukut myös avattiin, joten epäluulo taisi kohdistua niihin.
terkuin, Liisa