Tuesday, September 04, 2007

Outo olo?

Jos joku on miettinyt oliko meidän (tai ainakin minun) vaikea tulla kesäloman jälkeen takaisin Tokioon, niin vastaus on kyllä! Tosin "outo olo" hälveni nopeasti saavuttuamme kotiin, mutta onhan se niin, että Suomen viileyteen ja tilaan tottuneelle ihmiselle on välillä vaikeaa jaksaa jatkuvaa toisten ihmisten läsnäoloa. Koskaan et ole yksin, et metroissa, kaupoissa tai kaduilla.

Ja tämän kuvan mukaan yksin ei tarvitse olla myöskään uima-altaissa! Onneksi emme hakeutuneet rentoutumaan tuonne Summerland-nimiseen vesipuistoon, jossa kuva on otettu. Taitaa olla rentous kaukana, ainakin japanilaisten loma-aikana elokuussa.

Toisaalta, koska kaikki ulkouimapaikat suljetaan joko heti 1.9. tai sitten viimeistään syyskuun puolivälissä, on parasta käydä uimassa hyvissä ajoin! Tosin kai tuo Summerland on auki vuoden ympäri. Mutta nähtyäni tämän kuvatuksen, en aio koskaan edes harkita sinne lähtemistä. Raja ihokontakteissa menee tässä!

Riikka

ps. lisää kuvia Metropolis lehdessä

2 comments:

Anonymous said...

Toi näyttää tosi pelottavalta, ja kyseessä on vielä aaltoallas. Tuonne kun sukellat, niin mistä reiästä pääset takaisin pinnalle??

Anonymous said...

Tuolla taitaa ihmisten ja vesimolekylien välinen suhde olla kääntäen verrannollinen savolaisvesistöihin nähden. =:-)#

Mutta kuka mistäkin tykkää ja olonsa turvalliseksi tuntee. Laitapa nipponialainen Haukiveden rannalle, niin saattaapa agorafobia yksinäisen yllättää.